inlägg nr.9

image4

Idag är en bra dag.
Efter skolan var slut spenderade jag & Sabina eftermiddagen på stan. Då studiebidraget just funnit sin rätta plats på kontot igen var det självklart dags att kolla in lite skräp i affärerna som jag förövrigt inte haft råd att göra på jag vet inte hur länge. Många plagg skrek om att provas, vilket de också gjordes, men det slutade dock bara med ett par leggings. Tack och lov egentligen. Med tanke på mitt shoppingbegär just nu är man ju inte mer än lite stolt över att man ändå har självdisciplin nog att hålla i tyglarna såpass mycket att det bara slutar med ett par kalasbyxor.
Men imorgon åker jag nog in igen och köper den där jackan...

Jobb är också något som har införskaffats denna dag! För att sammanfatta glädjerusen i kroppen: LÄTTNAD, LYCKA & TOTAL LYCKA.
För att även skippa den långa historien så har jag fått jobb på en krog i stan vid namn Haket. Jag ska börja i garderoben men sköter jag mig blir det antagligen uppgradering till bartenderjobb inom någorlunda snar framtid. jag vet inte hur jag ska börja med att beskriva min tacksamhet till dessa vänliga själar som gett mig chansen.

Imorse när klockan ringde alldeles för tidigt kände jag snarare för att hoppa framför tåget än att hoppa det till skolan. Det fanns egentligen ingen större poäng i att jag skrev det precis heller.. bara att tidiga mornar inte är min grej riktigt.

Fan jag är lycklig just nu.
Jag är inte längre pank. Jag har störtsköna vänner. Och jag har världens bästa jobb: Fotograf & (KANSKE blivande) bartender. (-Är jag konstig som nästan storknar av lycka bara över att tänka på dessa yrken?) Allt är mest bra.
Shit.

RSS 2.0