inlägg nr.88

.
Lil Wayne, Drake - She Will

inlägg nr.87

Skrev precis ett jättelångt, säkert jättebra och intressant inlägg. Raderade. Skriver om.
Musik, vin, cigg, tavlor. Jag klär min vägg med min egen konst, som för att  påminna mig själv om att min konst är bra och suga till mig komplimanger från kommande gäster. Säkert. Peppen och kreativiteten är tillbaka och det kom som en örfil. Det är som att trampa i hundskit, bara att byta skor. Hiphopen gör mig snygg och Imogen Heap gör mig sentimental. Jag går ständigt från 0 till 100 och tillbaka om vartannat ikväll och jag hatar men framförallt så älskar jag det. Idéerna kommer flygandes som på beställning nu och jag suger i mig dem.
Det är dags att byta väg nu och mycket kommer hända den närmsta tiden. Inte nödvändigtvis nånting stort, men många små förändringar som kommer baka mig ett helt gäng med nya bullar.
Skrev i princip en hel projektbeskrivning idag, av misstag, och insåg genast, smått chockad, att jag höll mitt nästa projekt i handen. Förmodligen det som kommer ge mig ingången till en framtida kandidat i foto. Kanske. Förhoppningsvis. Jag tror på det och jag kommer få andra att tro på det. Håll till godo mina vänner och fans, så småningom får ni en smakbit av den goda kakan. Fram till dess får ni nöja er med denna fantastiska bild:
.
Slog mig förövrigt för en stund sedan att nedräkngen för The Dark Knight Rises officiellt kan börja! 87 dagar kvar till Sverige-premiären (Synd bara att Sverige ska vara så utomjordiskt efterblivet och köra fem dagar efter ALLA andra)! Försöker komma fram till vem som ska få den fantastiska äran att gå med mig. Eller om det kanske blir ännu mer högtidligt att gå själv? Ni som känner er manade och känner att ni kan leva upp till mina förväntningar vad gäller sällskap till denna utomordentliga föreställning får gärna kontakta mig och pitcha er till min välsignelse.
Imogen Heap - Closing In
Puss!

inlägg nr.86

Glad påsk.
Santogold - My Superman

RSS 2.0