inlägg nr.11




Idag om två veckor flyttar jag till Svalöv, Skåne. Om idag räknas som dagen söndag och inte dagen måndag som det i och för sig har gått över till.. Två veckor alltså. Tiden går sjukt fort när man har roligt och det har jag. Sommaren har spenderats med ett underbart utbud av vänner, träning, festival, sol och musik. Den har med andra ord flugit iväg. För lite drygt två månader sedan såg livet ut i princip som vilken annan 18-årig svenssons som helst. Då kändes Skåne och folkhögskola som ett ljusår bort, nu sitter jag snart i en lägenhet där nere.

Det är som vanligt varmt inatt och det är nog mestadels därför jag inte kan sova. Thurston Moore, The Coral, Magnus Tingsek och Elliott Smith håller mig sällskap dock. Norah Jones gjorde även hon ett försök men jag har nog tröttnat på henne tror jag. För tillfället i alla fall.

Min externa hårddisk har äntligen kommit hem. Jag blir ju dock illa tvungen att jobba igen allt det som jag missat nu så riktigt så roligt är det väl inte. Men det ska bli kul att få upp alla foton jag tagit på en skärm och leka med dem. Det är egentligen bara ordet "måste" som gör det hela tråkigt och sätter en seg jobbstämpel på det hela.  Jag har saknat känslan av att tömma minneskortet i kameran och känna friheten av att bara fylla det direkt igen. 500 bilder på ingenting är det bästa som finns.

Jag borde antagligen försöka sova igen även om det inte kommer funka. Om jag slår på någon brudig highschool-film kanske.. Det blir av någon anledning alltid så mycket lättare att däcka av tristess då. Ingen vet varför..

Natti.


RSS 2.0