inlägg nr.10

Foto: TOVA CARLSSON

Jag minns inte vad jag gjorde 4 juni förra året och inte ens bilddagboken var till någon nytta för att påminna mig. Idag är tanken att vår klass ska träffas på Skansens Krona och ha hejdåmys med Tobias, vår basgruppsledare och personliga handledare (eller klassföreståndare som normala skolor skulle kalla det). Dock lyckades jag självklart missa tåget så nu sitter jag här framför datorn. Kaffe, Norah Jones och morgonsol för sig själv är dock inte helt fel det heller. Jag borde plugga matte nu. Precis som jag borda ha pluggat matte igår eller borde ha pluggat matte nån gång under året. Men jag orkar just nu inte. Som Anna sa igår:
"Det borde vara olagligt att plugga i det här vädret".
- Jag håller med. Faktum är i och för sig att jag sitter inomhus framför en sunkig dator, but still.

Anledningen till att jag ens började skriva här var faktiskt att en idiot har tagit hela min fotoidé och kopierat det med bara en touch av egen stil och det gör mig så (ursäkta) JÄVLA förbannad. Inte nog med att hon faktiskt satt och lyssnade när jag lade upp hela min idé och mitt koncept för 5 veckor sedan utan hon har även struntat nästan helt i sin egna idé och bara bytt ut den mot min. Och det slutar inte här gott folk. Som en extra grej lade jag till något som man inte "skulle" i bilderna, utan att gå in på vad, och efter att jag lade upp dem på internet igår har hon gjort detsamma.
Jag överreagerar säkert men fan vad förbannad jag blir. Detta är då anledningen till att jag alltid vägrar att tala öppet om mina idéer på lektionerna i skolan när Tomas (lärarn) ber mig. Jävla helvette ursäkta mig.

Sak samma. Det är sommar och det är bara ben. Jag ska försöka låta det rinna av mig som om det aldrig hänt.
Det bara stör mig att folk inte kan hålla sig till egna idéer. Patetiskt nästan. Att sno ett helt koncept från någon.
Nu gjorde jag mig själv upprörd och stressad. Det finns bara en giftig pinne som botar detta.
Sen frukost. (Ovan ser ni förövrigt ett foto som jag tagit i bildserien jag talade om).

Måste även tipsa om Norah Jones som morgon- och kvällsmusik.
- Går inte att hitta mysigare.


- SENARE:
Okej, jag har lugnat ner mig och tagit en extra titt på tjuvens bilder och måste erkänna att jag överdrev innan. Det är ett stulet koncept helt klart men jag är nog inte riktigt så förbannad som jag fick det att låta, även om jag nu är måttligt arg såklart.  Det var nog allt jag ville säga. Och även: ursäkta mitt vredesanfall.

Tack och hej.


RSS 2.0