inlägg nr.29

En skål fil och nåt dåligt byggprogram på dumburken får roa mig tills fötterna blir varma nu, hemkommen från jobbet. Snöstorm i skåneland och jag tackar gudarna men framförallt en väldigt snäll jobbarkompis för att jag lyckades få bilskjuss hem i virrvarret.

Efter en helg i häktiga Stockholm med systeryster och annat fint folk känns nu Malmö ännu mer som hemma, när jag penetrerar lugnet och en fin känsla av harmoni med snabba stockholmssteg. Jag blir förövrigt fortfarande förvånad när jag kommer till storstaden och inser gång på gång att till och med rulltrapporna faktiskt går snabbare än i övriga landet! Helt otroligt. Jag kommer förmodligen aldrig att flytta dit. Om jag gör det skulle jag antagligen gå under av stress, precis som alla andra som bor där. Till och med min kära syster har fått stockholmsfasoner i skallen och suckar djupt när tunnelbanan har en väntetid på med än två minuter. Usch.

Jag hade gärna skrivit mer men med planer på gym innan min aftonsdate skyndar självklart klockan på lite extra här i lorens.

Tyvärr blir det heller inget låttips denna kväll men en bild bjuder jag självklart på:

Må gott, sov torrt.
PÖSS.


RSS 2.0