inlägg nr.99

Det är snart exakt fyra dygn sedan Eurovisionfinalen nådde sitt slut och jag hittar fortfarande konfetti i min säng. Erkänner för mig själv att jag faktiskt känner mig lite tom nu när det är över. Efter att ha sprungit fram och tillbaka mellan arenan och inte gjort mycket annat än att jobba med alla fantastiska människor som jag träffat så kändes det, otippat nog, som att julafton tog slut lite för hastigt och lustigt denna gång.
Den svenska, fuktiga sommaren är här och det är väl som vanligt med blandade känslor. Nough said.
Fick rätt nyligen ett mail som förtäljde att min utställning härmed är nedplockad från Fotomuseet Sundsvalls väggar. Om samma projekt hade jag en presentation och visning för RFSL på deras evenemang för en knapp månad sedan. Det känns bra att det har gått såpass bra för projektet redan, som förövrigt heter "LUST", då det ligger mig så varmt om hjärtat. Framförallt så hanterar projektet frågor kring diskriminering och istället för att gå den provokativa, aggressiva vägen som kanske kändes mer naturlig till en början så har det snarare blivit som en ödmjuk dialog med de människor som fortfarande diskriminerar, behandlar andra människor utan respekt och inte har förmågan att se alla som sin jämlike. Hur som helst så har det blivit ett väldigt sårbart projekt både för mig som fotograf och privat person. Därför valde jag också att att delta, rent fysiskt på bild i projektet, tillsammans med alla andra, fantastiska människor som har hjälpt till och vågat vara sårbara med och inför mig. Men men. Projektet kommer hur som helst även ställas i samband med Malmös Pride & Regnbågsfestival här i slutet av juni som det ser ut nu. Det känns också givetvis jättekul att få vara med där igen!
I helgen skall jag enligt planen fotografera fem fantastiska kvinnor till mitt nästa fotojobb som går under temat Engagemang. Men mer om det sen. 
Så om några veckor flyttar jag. Det känns stort, läskigt, vemodigt och helt fantastiskt. Det kommer bli helt suveränt, det bestämde jag mig för redan när jag såg lägenheten. Law of attraction, mina vänner.
Jag har lyxat till det med en öl ikväll. En extraordinär Anderssons för 8,30 riksdaler på allas vårt Systembolaget. Tyckte att jag var värd en knapp tia, såhär på lillördag framför datorn och PS. Här, mina miljoner följare och fans, får ni inte bara ett smakprov, utan bilden som rev igång hela projektet LUST! Enjoy:
 

RSS 2.0