inlägg nr.30

Hej alla tio tusen miljoner MILJARDER trogna fans, och självklart även alla era mammor!
Jag vill inleda dagens inlägg med att be om ursäkt till alla er där ute. Jag blev nyligen varse om ett tio(TUSEN)tal stackars individer som tagit sina liv, enbart på grund av uteblivna blogginlägg från min sida.. Detta gör mig självklart ytters bekymrad... .. ............ ..... ... ...... .. .
Men men!


Foto: Manja Cizmic

Vi har mycket att snacka om idag brorsor! För er som fortfarande inte vet så ska jag spendera sommaren i Berlin tillsammans med min trogne följeslagare och partner in crime, Arek. Fabulöst minst sagt. Därefter trillar jag ner ytterligare några kontinenter tills jag slutligen landar i Montpellier, Frankrike. Där ska det pluggas franska minsann! Som förövrigt är världens sexigaste språk, det hör givetvis inte hit men just thought you should know brüshor! Att jag sen bor typ granne med en schletet fet vingård kommer givetvis inte alls påverka min vistelse det allra minsta.
Min sommar kommer bli den allra bästa. Hela året kommer faktiskt bli det allra bästa. Jag är ledsen att säga det, men mitt liv stoppar för närvarande upp så mycket stock i röven på era små liv så till och med paris hiltons chokladfabrik hade blivit ännu mer schleten än innan. Då fattar ni också hur mycket stock jag snackar om.
Såatteh..

För tillfället sitter jag på tåget mot göteborg. Det känns bra. Till sent igår kväll hjälpte mina fina fina vänner, Kajsa & Manja, mig att städa hela lägenheten ren för denne mystiske herr Fredrik som tydligen ska flytta in där nu efter mig. Som jag förövrigt, tack vare en hög med massa jävla slumpar, ska dricka öl med i Berlin på tisdag när jag då även överlämnar das nyklisch nästa vecklisch. Lustigt och trevligt nog.
I övrigt suger internet rätt hårt här på tåget. Nästan lika hårt som idioten på 3's kundservice försökte slicka min röv när jag imorse ringde för att säga upp bredbands-abonnemanget. Jag skojar inte när jag säger att hon helt seriöst satt och försöte övertala mig att behålla den jävla skiten eller "åtminstone om inte annat" försöka hitta nån "väninna" som kanske vill ha det istället i fem fucking minuter. Jag sitter då alltså och betalar för att lyssna på en jävla idiot som slickar röv i luren på mig, som förövrigt inte ens har det allra minsta sug på att slickas. Och när jag även redan sagt tre gånger att jag flyttar utomlands inom loppet av en vecka. Stackars jävla sate, hon måtte va en av den mer brutalt tragiska högen. Usch.
Men men. 
Och imorgon blir jag ett jävla dreadhead. Nu vet ni.

Musiktips: kings of convenience.
Bara lyssna på dem. Har tyvärr inte lyssnat på dem tillräckligt mycket själv ännu för att kunna ge er ett specifikt låttips. Jag får suga på den minst sagt smarriga karamellen liiiite till. Mmmmmmm...

Avslutningsvis kommer här två nytagna, fina bilder på två underbara jävla töser som jag redan saknar nu när jag påbörjat min resa bort från dem:


Kajsa -fina grannen & hurtbullen- Sahlin

__________________________________________________________________________________________




Manja -solstrålen och finisen- Cizmic



Pusshaj!


RSS 2.0