inlägg nr.43



tyvärr har man ju inte photoshop som sagt men kommer ladda upp en ordentligt fett med redigerad bild när jag fått tummen ur och laddat ner skiten igen. puss.


inlägg nr.42


han vet vad hon vill.

inlägg nr.41

Livet är fett. Pendlar mellan total eufori och sentimentalitet/nostalgi. Jag gör precis det jag började fantisera om när jag gick i fjärde klass istället för att bara drömma om det och låta tiden passera. På samma gång saknar jag "hemma". Jag är inte hemma här, inte än. Men det kommer. Människorna jag bor med är underbara, vi här i huset är fetare tillsammans redan än vad jag nånsin var med folket på Fridhem exempelvis. Vissa mer än andra, såklart.
Idag äter man kakor och röker lucky strike, som sig bör. Samtalsämnet är som vanligt flensost och vädret är som vanligt fint. Ikväll ska större delen av stan till Australian Bar igen, som varje måndag. Stället där ölen kostar 1 euro och musiken är från förr.

Här får ni både bild och låt från förr, låten mer än bilden, den är väl relativt ny egentligen:



System Of A Down - Chop Suey!
- puss.

inlägg nr.40

Det blir fan inte alltid som man tänkt sig. Men tar dina lucky's slut snabbare än du trodde är det bara att köpa ett nytt packe och öppna det precis som om det fortfarande vore ditt första. Eller varför inte snylta en pinne eller två?


Dagarna är fina. Jag trivs här. I Montpellier. Min nya stad, ma nouvelle ville..
 

inlägg nr.39

Lite småfull på några glas vitt med en holländsk man bredvid sitter jag ju här uppenbarligen, så här får ni en bild på vad som mötte mig i korridoren downstairs när jag vaknat och rörde mig mot köket imorse:



bara ett litet bild-exempel som talar rätt gott för residensen här i montpellier. puss.

inlägg nr.38

Yes mina partners in crime, jag bor alltså i Montpellier, Frankrike numera. Fett som fan är det också ska jag be att få tala om. Sjukt kul att på länge verkligen vara uppriktigt sugen på att plugga och lära sig nånting. Precis som det ska va med andra ord. Dagarna spenderas i skolan fram till 12:15 varje dag och därefter på random caféer med en kopp svart i ena handen och ett gäng cigaretter i andra. Sköna människor finns det gott om här och allt är bara sjukt jävla genomgött. Jag trivs som snusen under läppen!
Hookade ju en fet ny analog systemkamera innan jag drog men har tyvärr inte hunnit hitta den sortens film jag vill ha än så har inte blivit så mycket fotande alls eftersom jag är mest sugen på att fota just analogt och inte digitalt. Dock hade jag ju inte kunnat visa er, alla miljarder fans, några bilder om det inte plåtades nånting digitalt. Här kommer en bild i alla fall, bara för er skull:


RSS 2.0