inlägg nr.8

Livet fortsätter att göra bra ifrån sig och allt är prima.
Jag är inne på min tredje vecka på APU-platsen som jag har på samma skivbolag som jag vanligen jobbar på, nämligen Laugh and Dance Records. Hittills har det väl knappast varit några överväldigande roliga uppgifter men heller inget urtrist. På fredag börjar det roliga, då ska jag fota premiären av club Prisma på avenyn. Så det blir att göra det som jag annars gör för pengar ungefär. Men det är fan inte fy skam, det är stört kul. Plus att Christer (the boss) hjälpte mig med en snuskigt biffig rabatt på min kamera med utrustning som jag köpte nyss, så jag är absolut mer än villig att låta fotojobben ingå i APU:n, sålänge de ligger under de veckorna. Bilderna som jag tar på fredag kommer heller inte bara hamna på skivbolagets hemsida http://www.laughanddance.se/, utan kommer också landa på http://www.djungeltrumman.se/. Det är nice. Riktigt nice. Om ni går in på de hemsidorna kan ni även se annonser för fredagsklubben, Prisma. 
Som en försenad 18-års present fixade jag upp Anna på gästlistan, fastän hon är 18 och inte 20 som man "ska" vara. Hoppas hon får kul. Med henne kommer Solveig (jag fixade en liten date mellan dessa två). Det ska bli väldigt kul att träffa båda två faktiskt. Och på fredag invigs ju även min nyinköpta älskling; Nikon -baby- D80. Det blir min darlings första fotojobb menar jag. Nåde den som spiller drink på min baby säger jag bara.

image3
Bilden ovan är ett dåligt fotat möte mellan mig, Christer och två artister som ska uppträda om några veckor på Prisma, tagen inne på före detta "Harrys" som numera heter "Gotebar" och håller på att renoveras om. Det är även där Prisma kommer äga rum.


Imorgon ska jag jobba hemifrån, så det blir nog en del listarbete över klubbar/festivaler osv i Sverige som LDR's artister & DJ's ska spela på, eller brainstorming och ut och bara gå lös med kameran för att håva in idéer till de två skivomslag jag ska fota framöver. Lite prestationsångest faktiskt men det kommer gå prima. Har redan ett par idéer på G. Eventuellt kommer skivorna släppas över cdon.com också, dvs alla stora återförsäljare i Sverige ute i butik. DET skulle vara stort. Snacka om breakthrough.
När klockan slår 16:30 imorgon är det läkartid som gäller och innan dess ska jag ha simmat också. Det är i vilket fall planen.
Direkt efter denna tid hos farbror doktorn är det vidare till att jobba som Lycklig Evel På Kunskapsgymnasiet. (Öppet hus). Men det är kul. Jag gillar att snacka med folk, plus att det är kul att se vilka små freaks det är som vill börja på skolan nästa år. Skrämma dem lite. hah.
Jag har alltså en hel del att stå i imorgon.

Jag längtar till på fredag.
Jag längtar till 11 februari.
Jag längtar till 14 februari.
Nu: macka & oboy, sötsuget tar över.
Sen: natten.

inlägg nr.7

image2

Nyår var helt okej, om man bortser från att skivbolagsfesten blev inställd. Men allt ordnade upp sig och vi hade kul i vilket fall.

Idag är andra dagen på raken jag vaknade skamligt sent. Jag får en känsla av att min kropp försöker ta igen för alla timmar jag skippat i sängen under höstens termin. Påtal om höstterminen har jag fortfarande två sena arbeten som måste in innan tisdag som jag ännu inte har börjat med. Sak samma, det fixar sig.

Efter en närmare titt på min ekonomi är jag numera trygg i det faktum att efter jag har betalat för min älskade Nikon D80 kommer jag fortfarande att ha drygt 3000-4000 kr att spendera när jag & Martina sticker till Gran Canaria i februari beroende på hur mycket jag står ut med att inte spendera fram tills dess.

Problemet med att blogga på nätet är att man inte vet vem som läser, så man kan aldrig snacka skit om folk om man nu skulle ha lust med det. Men en sak kan jag säga, och det är att jag har fått någon efterhängsen kille efter mig som inte slutar sms:a och hänger på mig som en igel så fort vi ses. Vad är det folk inte fattar med ett "nej"? Är man otydlig om man när någon envisas med att pilla på en slår bort händerna från en? Eller om man säger att man inte har lust att ses mer? Jag må vara ytlig och sexistisk när jag uttrycker mig men: sluta vara så brudig!

I vilket fall..
Tanken är att jag nu ska iväg och simma ett par längder och sedan åka vidare till Alingsås. Det kan ju tänkas vara trevligt för somliga..

God afton allesammans.


RSS 2.0