inlägg nr.85

Det har blivit mörkt och jag känner till slut att jag kan somna (däcka av totalt), lagom till att jag börjar närma mig slutdestinationen och absolut inte får somna.
Annars äger livet. Den sista jag såg i skåneland var världens bästa kille och den första jag ser norrut är världens bästa kvinna. Och här sitter jag, med fet musik i lurarna, kanelgifflar och cola. Har absolut ingenting att klaga på. Puss.


inlägg nr.84

"You're dead, lets disco"
Lyssnar på mys-musik och kämpar för att bli av med stressen som håller mig vaken.
Jag har inom loppet av en vecka köpt två nya sängar och gjort mig av med snart två. Hur man lyckas köpa en säng som faktiskt visar sig vara en hälsorisk vet jag inte. Dumheter. Men framförallt så har det blivit ett himla ståhej vad gäller "Ta håret tillbaka" och hela den biten. Det förde mig och några kära in i en något hetsig diskussion vad gäller internet och folks frispråkighet på internet överlag. Samma sak gäller till exempel en nystartad feministkör på Heleneholms gymnasieskola och deras grupp på vår allas metropol Facebook. Där känner elever från skolan att det är passande att hota medlemmarna i kören och kalla dem slynor och liknande. Jag skulle vilja se någon av dem säga det ansikte mot ansikte till tjejerna i den kören. Sen när blev internet en fristad för olagligheter som hot och sexuella trakasserier? Sen smäller folk upp bilder på sina kön som om det vore nånting helt fantastiskt över en kuk bara för att någon har ett ego stort nog att känna behovet av att tvinga sin sexualitet på andra. "Så jävla bra! För vad är det för speciellt med ett kön egentligen?" -exakt. Så varför skylta med det som om du var den enda i världen med stake? Ett stort ego bottnar alltid i stor osäkerhet och det känns mest tröttsamt att bli utsatt för arroganta idioter som i slutändan bara lyckas lura sig själva tillfälligt och eventuellt ett gäng fjortisar utanför krogen. Eller så kanske det är skitbra att människor känner sig öppna nog att tapetsera sina facebook-väggar med sitt egna könsorgan. Jag menar, hade en kvinna publicerat en bild på sitt kön hade hon förmodligen blivit hyllad. Hade hon sen blivit kritiserad för det eller till och med ombedd att ta bort den hade vi helt plötsligt stått inför en riktig resa fylld med yrkanden på diskriminering osv. Eventuellt. Men när en man lägger upp en bild på sitt kön är det bara barnsligt och osexigt? I min mening känns både ock rätt onödigt och mest som en form av bekräftelsesökan. Och om man nu publicerar sånt här bara för att peka på hur "naturligt och inte konstigt" det är... jag tycker det säger sig självt.
Äsch.
Donkey Kong Country 2 - Stickerbrush Symphony
Godnatt.

RSS 2.0